Indretning med chaiselong skaber lounge stil

Indretning med chaiselong skaber lounge stil


Det at arbejde med at indrette, er det jeg laver, og jeg er vild med det. Jeg har lige fået af vide, at jeg skal indrette en mindre butik i en lounge stil. Det er fedt med sådanne opgaver og jeg elsker at finde diverse billige møbler, og få dem til at ligne en formue. 

I dette tilfælde skal jeg arbejde tæt sammen med ejeren, der faktisk også skal forhandle en del, af det jeg finder til indretningen. Hun har specifikt bedt mig lede efter et spisebord, et skrivebord, en chaiselong og meget gerne nogle gamle franske jern senge. den store udfordring er ikke at finde de møbler, men at finde det sammen med muligheden for at videre sælge flere af slagsen. De fleste af mine opgaver er normalt indretnings opgaver uden, den ekstra forhandlings mulighed.

Der hvor jeg normalt finder sådan noget som en chaiselong, plejer der kun at være en af hver, så det kan være at det kun er muligt at skaffe den ene til udstillingen, men så må vi på nettet og se om vi kan finde en forhandler med chaiselonger i samme stil.

Franske jerne senge, har været så ind de sidste par år at det rimelig let skulle være muiligt at finde dem i blandt billige møbler. Jeg ved ikke helt hvor let eller svært at det bliver med et møbel som et spisebord.
Jeg vil kigge på mine farvoritsider på nettet og skrive til nogele af ejerne, og høre om de har nogle ideer eller fif, til de produkter som jeg måske får problemer med.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Sønnikke kigger på boxmadrasser og sovesofaer

Mine lænestole smadrede under sidste flytning